Kankeet – tapahtumien nostokuva

Kankeissa mukana

Tapahtuma-areenana on koko keskustan alue: Vammalan tori, yritykset, Kirjakortteli, Vareliuksen koulu ja Sylvään koulu sekä muut tapahtumapisteet ympäri kaupunkia.

Alueviesti

Viiden kunnan alueella ilmestyvä Alueviesti on vakiinnuttanut vahvan aseman alueellisena tiedotusvälineenä. Alueviesti jaetaan keskiviikkoisin Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Säkylässä ja Kokemäellä. Jättijako joka viikko, painos 34 000, tavoittaa myös ne taloudet, johon ei tule tilattavaa lehteä.

Toimisto
Hopunkatu 1, 38200 SASTAMALA

http://alueviesti.fi

Aseman Kenkä

Aseman kenkä on perinteinen palveleva kenkäkauppa Sastamalassa. Autamme löytämään juuri sinun jalkaasi sopivat kengät!

Puistokatu 7, 38200 Sastamala

http://www.asemankenka.fi/

Bistro 15

Viihtyisässä bistrossa voit hemmotella itseäsi nauttimalla mm. lounasta, erikoiskahveja, laadukasta viiniä, salaattibaarin antimia tai vitriinituotteita. Aamusta iltaan tarjolla on monipuolinen salaattibaari, uuniperunat ja toastit eri täytteillä sekä makeat ja suolaiset kahvilatuotteet.

Itsenäisyydentie 15, 38200 Sastamala

https://bistro15sastamala.fi

BurGerbiili

BurGerbiili on liikkuva ruokakoju, josta voit napata herkulliset burgerit mukaan! BurGerbiilimme kotipaikka on Sastamalassa ja meidät voikin bongata lähialueiden tapahtumista. Valmistamme hampurilaisia suurella sydämellä hyödyntäen paikallisia ruuantuottajia. Burgereidemme välistä löytyykin muun muassa Metsärannan sekä Kiikkumäen herkullisia tuotteita.

BurGerbiilin Facebook-sivu

Daily Spa & Lounge

Lämminhenkinen hyvän olon kauneushoitola Sastamalassa. Yrittäjinä Dailyssä ovat Kosmetologi Sari Rajala ja erikoiskosmetologi Johanna Kastikainen. Hoitolamme sijaitsee Torikeskuksessa, vastapäätä Pyymäen kahvilaa.

Osoite: Torikatu 1, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://www.hoitoladaily.fi/

Funkkistalo / Partnos

Funkkistalo on kahvila ja ravintola Sastamalan keskustassa. Palvelemme sinua hyvän ruoan ja juoman merkeissä 1938 valmistuneessa ja nyt upeasti remontoidussa talokaunokaisessa. Tarjolla on arkisin lounas, päivittäin ruokalistamme annokset sekä kakkuja ja leivonnaisia. Galleriassamme on vaihtuvia taidenäyttelyitä ympäri vuoden ja musiikkisalissa järjestetään konsertteja. Lämpimästi tervetuloa!

Marttilankatu 14, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://www.funkkistalo.fi/

Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talossa Mauri Kunnaksen kirjoista tutut maisemat heräävät eloon, ja niissä pääsee itse leikkimään, käyttämään mielikuvitustaan ja nauttimaan ihanasta yhdessäolosta.

Herra Hakkaraisen talon sisätilat ovat avoinna ympäri vuoden. Herra Hakkaraisen Hurjan hauska autopiha on avoinna toukokuusta lokakuun loppuun.

Marttilankatu 10, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://herrahakkaraisentalo.fi/

Hiusnurkka 10

Hiusnurkka on Sastamalan keskustassa sijaitseva rento parturi-kampaamo, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi.

Puistokatu 10, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://www.facebook.com/hiusnurkka10/

Facebook: Hiusnurkka 10

Huonekaluliike Kalliokoski
70 vuotta laatukauppaa torin laidassa neljässä kerroksessa - Marimekko, Laurie, Artek, Muurame…
Onkiniemenkatu 8, 38200 Sastamala
Jooganurkka

Jooganurkka on kotoisa ja lämminhenkinen pienyritys, joka on luotu vaalimaan kehomieli -yhteyttä niin joogan kuin erilaisten hoitomenetelmien avulla.

Marttilankatu 13 C 1, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://jooganurkka.fi/

Facebook: Jooganurkka

Keltainen Kartano

Keltaisen kartanon hurmaavimmat tuoksukynttilät, ihanimmat astiat ja keittiöpyyhkeet, tunnelmallisimmat lyhdyt ja kauneimmat vaatteet kruunaavat sekä arjen että juhlan. Hyllyiltämme löydät myös laajat valikoimat erilaisia Jeanne d'Arc Livingin sisustustuotteita, sekä tietenkin suositut Vintage Paint -kalkkimaalit ja tarvikkeet.

Puistokatu 14, Kauppakuja, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Keltainen Kartano
Kindi thairuckfood

Tarjoamme laadukasta thaimaalaista ruokaa Vammalan torilla.

Facebook: Kindi thaifoodtruck

Kiviniitty

Kiviniityn tuotevalikoimaan kuuluu mm. työkalut, koneet ja laitteet, auton lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä kuljetusjärjestelmät. Edustamamme merkit viestivät tunnettua laatua ja vahvaa osaamista hintatietoisille kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle.

Kivisenojankatu 7, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: www.kiviniitty.fi

K-Supermarket Torikeskus

Tavallista parempi ruokakauppa keskustassa.

Torikatu 1, 38200 Sastamala

Facebook: K-Supermarket Torikeskus

Kulta ja Optiikka Nyyssönen

Palveleva kello-, kulta- ja optisen alan erikoisliike. Meillä myös passikuvaus!

Verkkosivusto: Kulta ja Optiikka Nyyssönen

La Biga Pizza

La Biga Oy is the passion for authentic Italian pizza and the desire to share it with peoples!

Verkkosivusto: http://www.labigaoy.com/

Facebook: La Biga

Mielen Soinnut

Mielen Soinnut tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia tukevia hoitoja sekä erilaisia tapahtumia ja retriittejä!

Kallialan koulutie 91, 38210 Sastamala

Verkkosivusto: Mielen Soinnut

Moda Villa

Valikoimastamme löydät vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä kodin pikkutavaroita. Olemme vaatetuksen asiantuntijoita ja haluamme tarjota asiakkaillemme sekä ammattitaitoista että henkilökohtaista palvelua.

Torikatu  1, 32800 Sastamala
Verkkosivusto: Moda Villa
Piäni Putiikki

Laadukkaita ja persoonallisia lastenvaatteita.

Puistokatu 7, 38200 Sastamala

Facebook: Piäni Putiikki

Puistokadun kukkatupa

Puistokadun Kukkatupa on kaunis kukkakauppa Sastamalan keskustassa. Ammattitaitoiset floristimme ideoivat sidontatöitä suruun ja iloon ottaen huomioon asiakkaan budjetin aina ensiluokkaisista materiaaleista. Kukkatuvastamme löytyy tuoreita leikkokukkia, uniikkeja kimppuja, viherkasveja, ruukkuja sekä sisustus- ja lahjatavaraa.

Puistokatu 21, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Puistokadun kukkatupa

Pukstaavi

Pukstaavi on iloinen ja ilmeikäs kirjan koti, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Museon tapahtumat ja näyttelyt esittelevät suomalaisen kirjan 500-vuotista historiaa. Päänäyttely Inkunaabelista sähkökirjaan kertoo esimerkiksi suomalaisten kotien kirjahyllyistä, 1600-luvun kirjanpainajien maailmasta sekä mielenkiintoisista kirjailijakohtaloista. Vaihtuvissa näyttelyissä aiheina ovat mielenkiintoiset kirjakulttuurin ilmiöt ja ihmiset.

Marttilankatu 12, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Pukstaavi | Suomalaisen kirjan museo Sastamalassa

Pyymäen konditoria

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee torin laidalla Sastamalassa. Jo vuodesta 1964 saakka olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohikulkumatkalla oleville makuelämyksiä, joita tullaan maistamaan kauempaakin.

Onkiniemenkatu 6, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: https://www.pyymaen.fi/kahvilat/toimipisteet/pyymaen-konditoria/

Roosaliini

Lifestyle- ja lahjaputiikki Sastamalan keskustassa. Roosaliini jtarjoaa inspiraatiota ja hyvinvointia kaikille aisteillesi. Myynnistä löydät monipuolisen valikoiman sisustustuotteita kodin tekstiileistä valaisimiin, lahjatavaroita, kynttilöitä, herkkuja, ekologisia saippuoita ja pesuaineita, koruja sekä naisten vaatteita, päähineitä ja kenkiä.

Marttilankatu 17, 38200 Sastamala

Facebook: Roosaliini

Rva Silmusolmun lankakauppa

Palveleva lankakauppa: käsinvärjätyt langat, neulelangat ja neuletarvikkeet. Pieni värjäämön kivijalkapuoti Sastamalassa, tarkista aukiolopäivät verkkokaupan etusivulta.

Torikatu 1, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Rva Silmusolmun lankakauppa

Sastamalan Yrittäjät
Sastamalan Yrittäjien tavoitteena on edistää yrittäjyyttä Sastamalassa yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja alueen muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.
Verkkosivusto: Sastamalan Yrittäjät
Facebook: Sastamalan Yrittäjät
SP-koti

Reipasta ja iloista palvelua Sastamalan sekä lähikuntien alueella

Olemme energinen, iloinen ja toimelias toimisto! Teemme aina asioita ja töitä intohimolla, mutta sydämellä sekä nauttien hetkistä. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan koko kokonaisuuden. Asuminen, rakentaminen, luonto, ympäristö ja vastuullisuus sekä tasapainoinen arki jokaiselle ihmiselle ovat työmme inspiraation lähteitä. Jokaisessa myyntiprosessissa on tärkeää huomioida niin asuntonsa eteenpäin luovuttavan arvot kuin uuden asukkaan unelmien toteuttaminen. Tahdomme toteuttaa unelmat mutkattomasti, viiveettä ja palvellen.

Puistokatu 24, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: SP Koti Sastamala

Taito Satakunta

Makramee, punch needle, kudonta, mosaiikkityöt, kankaanpainanta, neulominen. Tässä muutamia esimerkkejä kädentaidoista, joita pääset harrastamaan Taito Satakunnan taitokeskuksissa. Taitokeskuksia löytyy Porista, Huittisista, Noormarkusta, ja Sastamalasta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puistokatu 11, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Taito Satakunta

Tmi Tarja Heinonen (Vaate pop-up)

Tmi Tarja Heinonen (Vaate pop-up)

Puistokatu 14, 38200 Sastamala
Tyrvään Kirjakauppa

Tervetuloa täyden palvelun kirjakauppaan. Kirja-alan palvelua vuodesta 1891.

Marttilankatu 18, 38200 Sastamala

Verkkosivusto: Tyrvään Kirjakauppa

Tyrvään Pappila

Uudestisyntynyt Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa.

Pappila palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin.

Asemakatu 4, 38210 Sastamala

Verkkosivusto: Tyrvään Pappila

Tyrvään Sanomat

Tyrvään Sanomien levikkialueeseen kuuluvat Sastamala ja Lavia. Lehden perusti vuonna 1894 Oskari Söderholm. Tyrvään Sanomat on Suomen vanhin paikallislehti, joka juhlii 130. toimintavuottaan.

Verkkosivusto: Tyrvään Sanomat